Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Atletico Madrid vil hente Clement Lenglet

Transfermarked - 31. januar 2022




Der har indtil videre slet ikke været historier om, at Clement Lenglet skulle forlade FC Barcelona i dette transfervindue, men med bare få timer til at vinduet smækker i, har Atletico Madrid åbnet kontakt med Barca for at forhøre sig om Clement Lenglets situation.

Atletico Madrid forsøger at hente ham på sidste transferdag og indtil videre er det meget sparsomt med oplysninger. Ifølge Onda Cero forhandler Atletico Madrid og Barca i disse timer om en mulig transfer. Mindre medier fortæller dog, at der slet ikke er noget i det og at Atletico Madrid allerede har afvist påstanden om at de skulle være villige til at hente Lenglet i Barca.



Set med Barca-briller ville det næppe være et nederlag at sælge Lenglet. Med Piqué får altid spilletid så længe han er klar og derudover spiller Ronald Araujo ved hans side. Desuden er Eric Garcia klar igen fra sin skade på den anden side af landsholdspausen og derudover har man fortsat Oscar Mingueza, som oprindeligt er centerback.

Om der kommer mere omkring Clement Lenglet i de kommende timer bliver spændende at følge - men lige er historierne blandede. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Atletico Madrid vil hente Clement Lenglet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder