Araujo deltog i stor uruguayansk sejr

VM kvalifikation 2022 - 2. februar 2022

Ronald Araujo, som i disse dage forhandler med Barca om en kontraktforlængelse, var i nat i spil for Uruguay, da de i Brasilien mødte Venezuela. Her var der spil mod et mål og Uruguay var bare skarpere på dagen. 4-1 sluttede kampen og Araujo fik lov til at spille hele kampen.

Kampen var kun et minut gammel, da Bentancur flugtede bolden i kassen fra kanten af feltet og det blev bedre for Uruguay 20 minutter senere, da Arrascaeta let kunne prikke bolden i mål efter fornemt forarbejde af Pellistri, som driblede hele vejen til baglinjen og smækkede bolden fladt bagud til Arrascaeta.

Lige inden af dommeren kunne fløjte til pause afgjorde Cavani kampen, da Venezuelas keeper egentlig kom flot ud, men returen sprang op til Cavani, som saksesparkede kuglen i kassen til 3-0 og så var kampen afgjort. I anden halvleg blev Uruguay tildelt et straffespark, som Suárez tog sig af. Han missede i første omgang, men VAR brød ind og dømte omspark og så satte Suárez bolden over i modsatte side og scorede til 4-0.

At Martinez fik sat ind pind ind for Venezuela efter 65 minutters spil gjorde ingen forskel. Nede i forsvaret gjorde Araujo god figur og han kom ofte med frem og kunne true med sin styrke i luften. Sejren til Arajo og Uruguay betyder, at de rykker op på fjerdepladsen blot ét point foran Peru, som spillede uafgjort med Ecuador. Dermed sidder Uruguay nu på en VM-plads. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder