Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nico Tagliafico: Ajax lod mig ikke skifte til Barca

Transfermarked - 5. februar 2022Nico Tagliafico: Ajax lod mig ikke skifte til Barca

© Getty Images


Nico Tagliafico havde bud på sig fra Barca og var klar til at forlade Ajax, som egentlig også gav grønt lys, men den hollandske klub gjorde ikke sit forarbejde godt nok og så endte det med at drømmen om at skifte til Barca blev knust. Nu trækker Tagliafico bladet fra munden og taler ud.

Grunden til, at Tagliafico aldrig kom til Barca skal findes i, at Ajax ikke havde fået hentet en afløser ind. Det forklarede Ajax-chefen Overmars for nyligt. Selvom Tagliafico i starten af transfervinduet - og endda før - havde gjort det klart, at han gerne ville skifte hvis der kom bud efter ham. Men Ajax var ikke forberedte og bremsede således operationen.- Jeg har været i Ajax i fire år. Jeg har spillet med skader i hovedet, med beskyttelsesbriller og hvis min ankel var hævet, og de bad mig spille, så ville jeg have sagt ja. Hvis der er brug for mig, så siger jeg aldrig nej. Jeg har altid givet alt af mig selv når de bad mig om det.

- Jeg har altid været på klubbens side og gjort, hvad der var bedst for klubben - også udenfor banen. Da der kom bud på mig, og klubben ikke ville lade mig gå, skuffede de mig virkelig. Jeg forstår, at situationen ikke var let, men i sidste ende skader det os begge (Ajax og spilleren selv).

- Det var en unik chance. At kunne skifte til en klub som Barca var en drøm og Ajax hjalp overhovedet ikke. Der var slet ingen klarhed fra starten og de hjalp mig slet ikke.

- Jeg har altid trænet godt og jeg har aldrig skabt problemer. Jeg har opført mig pænt hver dag. Det er min mentalitet, men jeg må erkende, at det kan straffe dig i sidste ende og det får mig til at tænke, om man af og til bare bør tænke på sig selv.

- Jeg ville have kæmpet for min plads i en anden klub, hvor jeg kunne udfordre mig selv. Her i Ajax kender jeg alt. Jeg ved, hvordan tingene foregår. Træneren træffer sine beslutninger, men jeg mente, at det var tiden til at prøve noget nyt og så lod klubben mig ikke gå.

- Nu er transfervinduet lukket og alle, som kender mig ved, og som kender mit forhold til klubbens fans ved, at jeg vil kæmpe hvert sekund for klubben indtil juni. Jeg er rolig omkring min VM-deltagelse for min præstation har været den samme. Jeg føler, at jeg har en masse energi og at jeg har vist, hvad jeg kan.

Det er altså tydeligt, at selvom Tagliafico har opført sig eksemplarisk og altid fulgt klubbens interesse, så har det ramt ham hårdt, da Ajax selv ikke forberedte sig godt nok ved at hente en erstatning ind. Om Tagliafico kommer til Barca til sommer er på nuværende tidspunkt uvist. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

28 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
58 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....
7 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...

Ugens mest læste

Seneste nyheder