Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Planen var at sende Dembélé på banen

La Liga - 6. februar 2022




Barca spillede i dag en storslået kamp, da de bankede Atletico Madrid med 4-2 hjemme på Camp Nou. Det startede skidt, da Carrasco hurtigt fik sendt gæsterne i front, men Jordi Albas vanvittige perlemål sendte Barca tilbage og derfra så det rigtig godt ud.

Ude på bænken sad Ousmane Dembélé og Xavi erkendte efter opgøret, at hans plan var at sende Dembélé på banen. Desværre for franskmanden skiftede kampen sig totalt, da Dani Alves blev udvist og så måtte Xavi i stedet sendte Dest på banen.



Her er Xavis kommentarer efter kampen
- Alle spillere, trænere og fans havde brug for denne sejr i dag. Jeg har været her i tre måneder og jeg synes, at vi er på rette vej. Vi var bedre end dem og den her kamp er mere end bare en sejr værd for os. Jeg håber, at sejren er et vendepunkt for os, men vi skal være ydmyge og arbejde videre. Vi skal tro på idéen.

- Jeg ønsker, at fansene stopper med at buhe af Dembélé. Det skete i dag, og så må det være det. Jeg håber, at de fremover vil støtte op om ham og holdet. For han er en del af holdet. Min plan var at sende Dembélé på banen, men med det røde kort ændrede alt sig.

- Adama er blevet en moden fodboldspiller. Rent fysisk er han et bæst - et monster. I 1 mod 1 situationer er han uovervindelig. Han er den perfekte kantspiller for mig og jeg er sikker på, at vi får stor gavn af ham.

- Før Alves' røde kort var kampen perfekt. De første 60 minutter repræsenterer det Barca, som vi alle ønsker. Med ydmyghed og hårdt arbejde kan vi bygge videre. Målet i denne sæson er top fire i La Liga for at kvalificere os til Champions League. Jeg er glad for indsatsen i dag.

- Vi ledte efter steder på banen, hvor vi kunne udnytte Gavis og Pedris bevægelighed til at skabe overtal og vi gjorde det så godt. Første halvleg var virkelig god. Efter det røde kort viste vi stærkt defensivt arbejde. Vi var ikke trykket i bund og med fansene i ryggen kan vi fortsætte med at kæmpe. Vi har slået en stor modstander og vi gjorde det ved at spille godt.

- Jeg bryder mig ikke om at tale om dommerne. Det er en generelt ting i blandt dem. Ikke bare denne dommer. Der er tydelige frispark, som ikke bliver dømt, og så er der andre som bliver dømt. Jeg forstår det ikke, men sådan er fodbolden skruet sammen.

Xavi og co. får nu en uge før næste kamp er for døren: Ude mod Espanyol. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Planen var at sende Dembélé på banen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder