Annonce


Annonce

Annonce

Wolves vil bytte Trincao for Adama Traoré

Transfermarked - 10. februar 2022




Trincao er lige nu udlejet fra Barca til Wolverhampton mens Adama Traoré er udlejet fra Wolverhampton til Barca. Den engelske klub er indstillet på, at gøre kontrakterne hos de to spillere permanente således der er tale om et direkte skifte.

I januars transfervindue var Xavis klare mål at styrke offensiven. Det var ikke mange mål eller chancer, der blev skabt siden at Lionel Messi forlod klubben, og i opgøret mod Atletico Madrid viste Adama Traoré sig specielt frem. Samtidig døjer klubben med en kæmpe belastning i form af Ousmane Dembélé.

Til sommer kommer der helt sikkert til at ske store ændringer i Barca-truppen. Joan Laporta har allerede gjort det klart, at målet er at sikre sig Adama Traoré på en permanent aftale til sommer, men det kommer naturligvis an på hvordan han klarer sig i den resterende del af sæsonen.

I den forbindelse kan man se frem til et direkte bytte mellem Trincao og Adama. Således bliver de begge vurderet til omkring 30-35 millioner euro og i Barca ser man ikke muligheder for at Trincao kan slå sig fast, men til gengæld er Wolverhampton glade for Trincao. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Wolves vil bytte Trincao for Adama Traoré

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder