Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Franck Kessié kommer til Barca på fri transfer

Transfermarked - 10. februar 2022Medie: Franck Kessié kommer til Barca på fri transfer

© Getty Images


AC Milans midtbanemand Franck Kessié har kontraktudløb til sommer og flere klubber står i kø til at udnytte muligheden for at få ham på en fri transfer. Ifølge Marca har Barca dog en forhåndsaftale med ham, da klubben gerne må forhandle direkte med ham uden om AC Milan.

Det er ikke en bindende aftale og således er intet sikret endnu, men ifølge mediet - samt nogle italienske aviser - er Barca klart i førersædet hvad angår hans signatur til sommer. Angiveligt har han afvist at forlænge i AC Milan og i stedet skifte på en fri transfer hvilket man ser flere og flere spillere gør i disse dage, da det samtidig kan give dem en økonomisk bonus da klubben spilleren skifter til ikke skal betale for transferen.Derudover er Barca den klub, som Franck Kessié ønsker at skifte til. Barca ser angiveligt Kessié som den rette erstatning for Sergio Busquets på midtbanen, men der er hård kamp om underskriften, da Tottenham og Manchester United i den grad også viser tænder. Heldigvis for Barca er det helt alene op til Kessié, hvor han vil skifte hen da han til sommer er kontraktfri.

25-årige Kessié spillede for syv år siden i Cesena på leje fra Atalanta. Han rykkede også til AC Milan på en lejeaftale før milaneserne købte ham fri. Han har i alt spillet 208 kampe for AC Milan med 38 mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

24 min. Sergino Dest efter VM-exit: "Knust. Vi g...
1 t. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
2 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
12 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...

Ugens mest læste

Seneste nyheder