Annonce


Annonce

Annonce

Memphis Depay ligner en færdig mand til sommer

Transfermarked - 11. februar 2022




Memphis Depay landede i Barca sidste sommer og var den store signing, da han skiftede gratis fra Lyon til Barca i en periode, hvor pengene var meget små. Memphis kom da også til Barca, hvor han gik ind på en meget lav løn og hvor, hvis han indfrier sine bonusser, kan tjene mere end sin grundløn.

Han tog altså et enormt skridt i jagten på at komme til Barca, men til sommer ligner han en færdig mand i klubben. Barca har i januars transfervindue hentet Adama Traoré, Pierre-Emerick Aubameyang og ikke mindst Ferran Torres. I forvejen har man Ansu Fati i troppen, som dog døjer med en masse skader.



Overordnet set ligner det ikke at Xavi har Memphis i sine planer, men heldigvis for Memphis skal han ikke lede langt efter sin nye klub hvis det ender med at komme så langt. Således bankede flere på hans dør sidste måned, da transfervinduet var åben. Adskillige klubber forhørte sig om hans situation og om muligheden for at skifte midt i sæsonen. Det var han dog ikke tilbøjelig for.

I stedet har han en plan om at blive i Barca og kæmpe for sin plads og til sommer vil han tage en snak med klubben og derefter vurdere sin egen fremtid. Det lader ikke til at han skal forvente de store planer fra Barcas side og for Barca at se skal klubben ikke forvente at tjene mange penge på ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Memphis Depay ligner en færdig mand til sommer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder