Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Espanyol-spiller: Umtiti skal forlade Barca nu

Nyheder - 11. februar 2022Espanyol-spiller: Umtiti skal forlade Barca nu

© Getty Images


Samuel Umtiti lignede et røverkøb af dimensioner, da han skiftede fra Lyon til Barca i 2016 for bare 25 millioner euro. Han spillede op til et ekstremt højt niveau og formåede at holde det i to sæsoner før skaderne pludselig væltede ned over ham.

I dag er han skadesplaget og har aldrig rigtig fundet sig selv siden 2018, hvor skaderne så småt begyndte at indhente ham. Han er blevet stemplet som en skadesplaget spiller, der skal væk fra Barca - og netop pga. det stempel mener Barcas kommende Espanyol-modstander Sergi Darder, at Umtiti gør klogt i at forlade Barca nu.- Folk ser en spiller, som har lidt utrolig meget de seneste par år. Men jeg taler med folk i Barcelona, jeg har venner i klubben, og de ser ham på træningsbanen på samme niveau, som han var på tidligere. Men problemet er, at når du har fået pålagt dig dette stempel, så skal du forlade klubben. Du kan ikke komme af med det igen, forklarer Darder til ESPN.

Barca selv har da også ønsket at sælge Umtiti, men franskmanden har været utrolig stædig og holdt fast i sin luksuriøse kontrakt. Lige indtil for nyligt, hvor han endelig gik med til at gå ned i løn, men samtidig fik han forlænget sin kontrakt. Det at han gik ned i løn betød bl.a. at Barca kunne indregistrere Ferran Torres. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

44 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder