Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Espanyol-spiller: Umtiti skal forlade Barca nu

Nyheder - 11. februar 2022Espanyol-spiller: Umtiti skal forlade Barca nu

© Getty Images


Samuel Umtiti lignede et røverkøb af dimensioner, da han skiftede fra Lyon til Barca i 2016 for bare 25 millioner euro. Han spillede op til et ekstremt højt niveau og formåede at holde det i to sæsoner før skaderne pludselig væltede ned over ham.

I dag er han skadesplaget og har aldrig rigtig fundet sig selv siden 2018, hvor skaderne så småt begyndte at indhente ham. Han er blevet stemplet som en skadesplaget spiller, der skal væk fra Barca - og netop pga. det stempel mener Barcas kommende Espanyol-modstander Sergi Darder, at Umtiti gør klogt i at forlade Barca nu.- Folk ser en spiller, som har lidt utrolig meget de seneste par år. Men jeg taler med folk i Barcelona, jeg har venner i klubben, og de ser ham på træningsbanen på samme niveau, som han var på tidligere. Men problemet er, at når du har fået pålagt dig dette stempel, så skal du forlade klubben. Du kan ikke komme af med det igen, forklarer Darder til ESPN.

Barca selv har da også ønsket at sælge Umtiti, men franskmanden har været utrolig stædig og holdt fast i sin luksuriøse kontrakt. Lige indtil for nyligt, hvor han endelig gik med til at gå ned i løn, men samtidig fik han forlænget sin kontrakt. Det at han gik ned i løn betød bl.a. at Barca kunne indregistrere Ferran Torres. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder