Annonce


Annonce

Annonce

Xavi om Araujo: Vi skal altid udvise respekt

La Liga - 14. februar 2022




Ronald Araujo skabte stor problematik i aftenens kamp mod Espanyol selvom han sad på bænken på grund af en skade, som opstod i første halvleg. Da Piqué fik rødt kort rejste Araujo sig op og råbte 'Ned i Segunda med jer' til Espanyol-bænken hvilket skabte stor vrede.

På pressemødet efter opgøret blev Xavi bedt om at sætte nogle ord på situationen, men han så ikke, hvad der foregik. Efterfølgende har cheftræneren helt sikkert set situationen og bedt Araujo om at udvise mere respekt. For straks var Araujo på de sociale medier og undskylde.



- Vi skal altid udvise respekt over for alle. Dommerne, fansene... der er mange nerver i sådan en kamp. Hvis noget er sket, så beklager vi, men jeg er ikke klar over, hvad der er sket, forklarede Xavi efter kampen.

Lidt af det samme skete i 2017, da Ivan Rakitic inde på banen kom i skænderi med Granadas Andreas Pereira. Her sagde kroaten 'Ned i Segunda med dig dit svin'. Man ser ofte hvordan fodboldspillere fortæller, at der bliver sagt mange grimme ting inde på banen for at forstyrre modstanderen, men at man uden for banen udviser mere respekt.

Du kan læse Ronald Araujos undskyldning her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi om Araujo: Vi skal altid udvise respekt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder