Annonce


Annonce

Annonce

Tebas: Real Madrid henter Haaland og Mbappé

Transfermarked - 18. februar 2022




La Ligas præsident Javier Tebas er aldrig bleg for at sige sin mening offentlig. Senest har han kommenteret på historierne som sender Kylian Mbappé og Erling Haaland til spansk fodbold, og det glæder han sig over - men Barca kan glemme alt om Haaland.

Det forlyder, at Mbappé rykker til Real Madrid på en fri transfer hvilket er en kæmpe gevinst for madrilenerne. Derudover fortæller rygterne, at Barca kæmper for at kunne hente Haaland til klubben. Men det kan Barca glemme alt om, medmindre de får solgt rigtig godt ud - eller underskriver den meget omdiskuterede CVC-aftale.



- Real Madrid skriver under med Mbappé og Haaland, da Barca og Juventus er i økonomiske ruiner. At Mbappé kommer til La Liga er rigtig gode nyheder. Det ville være en fornøjelse og det bedste, som kan ske for ligaen.

- Som det ser ud i dag, kan Barca ikke hente Haaland. Måske hvis de sælger godt ud eller underskriver CVC-aftalen. De har et par måneder tilbage (inden sommerens transfervindue).

Derudover kom Tebas også ind på Barcas afvisning af CVC-aftalen og hvordan Ferran Reverter, som netop har sagt op i Barca, egentlig hele tiden har været Real Madrids præsident, Florentino Perez' mand i Barca.

- Reverters opsigelse glæder mig. Barcas afvisning af CVC kom efter pres fra netop Reverter, som er Perez' mand i Barca, eller i hvert fald en mand meget tæt på Perez. Reverter var imod CVC-aftalen, La Liga og mig og han har været med til at føre Barca til et krisepunkt som i dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tebas: Real Madrid henter Haaland og Mbappé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder