Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Memphis er utilfreds og vil væk

Transfermarked - 18. februar 2022




Memphis Depay kom til Barca på en fri transfer efter en klar anmodning fra den daværende cheftræner Ronald Koeman - ligesom det f.eks. var det med Luuk de Jong. Men Memphis har ikke fået nogen stor rolle under Xavi. Han har da også været skadet i en stor del af perioden.

Med Aubameyang, Ferran Torres og Adama Traoré i Barca-truppen er Memphis Depays rolle pludselig blevet sekundær og han skal ikke forvente den store spilletid, da Xavi foretrækker andre spillere selv når Memphis er klar. Det har gjort hollænderen utilfreds med sin situation selvom han helt tydeligt holder humøret højt på træningsbanen, hvor han i den grad er en humørspreder.



På grund af situationen fortæller adskillige spanske medier, at Memphis har bedt sine repræsentanter om at kontakte Lyon og forhøre dem om muligheden for at vende tilbage. Da Memphis kom til Barca i sommers skrev han under på en aftale frem til sommeren 2023, så egentlig kan Barca opkræve penge for ham, men det bliver ikke de store lommer, som Lyon skal ned i.

Markedsværdien for Memphis lyder på 45 millioner euro, men så meget kan Barca ikke forvente at få for ham. Først og fremmest fordi, at han ikke har præsteret særlig meget, dernæst har han kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt. Hvad det ender med må tiden vise, men lige nu har Memphis kun én plan og det er at arbejde hårdt og forsøge at overkomme den svære situation i jagten på mere spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Memphis er utilfreds og vil væk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder