Annonce


Annonce

Annonce

Mingueza forventes også at få spilletid mod Valencia

La Liga - 19. februar 2022




Oscar Mingueza sparkede sig flot ind på holdet under Ronald Koeman, men er siden blevet degraderet og fået en meget lille rolle på Xavis mandskab. Faktisk er han slet ikke med i Xavis planer, men i og med at han er en del af truppen, får han spilletid når uheldet er ude.

Mod Napoli var Dani Alves ikke blevet registreret og Sergi Roberto er skadet. Derudover har Xavi ingen fidus til Sergino Dest og så måtte Oscar Mingueza ind og spille. Mod Valencia er scenariet det samme: Roberto er skadet, Alves er i karantæne og så er det op til Xavi at vælge mellem Dest og Mingueza. Men det forventes faktisk at blive Dest i morgen mod Valencia.



Piqué er nemlig i karantæne for sit klodsede røde kort mod Espanyol og derfor er der en chance for, at Dest starter på højrebacken mens Mingueza og Garcia kommer til at danne makkerpar i midterforsvaret - naturligvis med Jordi Alba i venstre side.

Samuel Umtiti og Clement Lenglet er ude med skader og derfor kommer de ikke til betragtning og Araujo har sidste test i dag for at konkludere om han kan spille. Så overordnet set er Barca hårdt ramt i forsvaret hvilket muligvis kommer til at give et helt nyt midterforsvar med Mingueza og Garica. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mingueza forventes også at få spilletid mod Valencia

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder