Annonce


Annonce

Annonce

De Jong: Havde forventet flere titler i Barca

Nyheder - 20. februar 2022




Frenkie de Jong var ønsket at mange fans da han brillerede for Ajax, men siden skiftet til Barca har han ikke nået samme niveau. Derudover mener mange, at han spiller på den forkerte position, men selv er han glad for at være i Barca selvom han havde forventet, at vinde flere titler på nuværende tidspunkt.

Den 24-årige hollænder har ofte været rygtet væk fra klubben, men han spiller stadig og er en vigtig brik for Xavi, og desuden er han glad for at være i klubben og drømmer om, at være aktiv i Barca i mange år. Det fortæller han i et interview med The Guardian.



Tiden i Barca
- Jeg er meget glad i Barca. Jeg har ønsket at spille i klubben siden jeg var lille, så at være her i dag er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg ville gerne have vundet flere titler i mine år her og jeg havde forventet, at jeg på nuværende tidspunkt havde vundet flere.

- Men jeg er glad og jeg ønsker at blive i mange år.

Fra Koeman til Xavi
- Xavi var selv midtbanespiller, så det hjælper meget. Af og til mødes jeg med ham på hans kontor og så viser han mig videoer og han snakker om, hvordan vi kan forbedre mit spil. Mange af tingene er de samme som under Koeman, men det er nok mere fordi, at Barca har en filosofi.

- Filosofien handler ikke om, hvem der er træner, men tilgangen og stilen kommer fra træneren. Selvfølgelig har hver træner sin egen måde at gøre tingene på og arbejde med detaljerne.

Messis exit
- Til at starte med troede jeg ikke på, at det var sandt. Jeg var på vej til lufthavnen for at hente min bror og min far, da jeg fik en besked om, at Messi var på vej væk. Selvom rygterne havde været der, så troede jeg ikke på det.

- Det var et chok og alle de gode ord, som er blevet sagt om ham, har aldrig været en overdrivelse. I min optik er han historiens bedste fodboldspiller, både i træning og i kampene. Han var klubbens ansigt udadtil så at han forlod klubben var hårdt. Vi savner ham stadig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong: Havde forventet flere titler i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder