Officielt: Aubameyang scorede hattrick!

La Liga - 20. februar 2022

Pierre-Emerick Aubameyang har scoret hattrick for FC Barcelona. Mange vil nok undre sig, da han scorede sit første mål for klubben i dag og fulgte op med det andet, men hvorfor har han så scoret hattrick? Pedri kom aldrig på måltavlen - det mål snuppede Aubameyang, er det officielt meldt ud!

Aubameyang havde allerede scoret to gange, da Pedri få minutter efter sin indskiftning stod i en perfekt position på en løs bold, hvorfra han kanonerede den i kassen og så stod der 1-4 på måltavlen. Netop det mål af Pedri er af kampens dommer blevet givet til Aubameyang, som dermed kan kalde sig for hattrick-helt.

Aubameyang snitter nemlig bolden med ryggen og ændrer retning på bolden og så har dommeren vurderet, at målet skal gives til Aubameyang. Egentlig dukkede Aubameyang sig for bolden for ikke at stoppe den, men han snittede den altså tilpas nok til at rette den en smule af og så gik bolden ellers i mål.

Dermed er Aubameyang nu oppe på tre ligamål mens Pedri ikke fik sit andet mål i to ligakampe i træk. Han scorede også mod Espanyol i sidste uge, men må altså forsøge sig igen med at komme på måltavlen torsdag aften i Napoli.

Du kan se alle målene ved at klikke her. Aubameyangs tredje mål bliver scoret 2 minutter og 10 sekunder inde i videoen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder