Annonce


Annonce

Annonce

Aubameyang: Mestalla er lidt som mit hjem

La Liga - 21. februar 2022




Pierre-Emerick Aubameyang stemplede for alvor ind som Barca-spiller i går, da han scorede hattrick mod Valencia. Det var egentlig Pedris flotte spark, som gav Aubameyang det tredje mål, da angriberen snittede kuglen med ryggen og gav mere højde på bolden.

Efter opgøret stillede Aubameyang op til et interview og på daværende tidspunkt var han ikke klar over, at han faktisk havde scoret hattrick. Der troede han kun, at han stod noteret for to mål.

- Sidst jeg spillede her scorede jeg hattrick i Europa League med Arsenal. Og i dag to mål. Det her stadion er lidt som mit andet hjem. Jeg kan gode lide at spille her.

- Jeg er virkelig glad fordi, at vi vandt en stor kamp, som giver os selvtillid. Vi har spillet godt i de seneste par kampe, men resultaterne gik ikke vores vej. Denne sejr er stort før kampen mod Napoli, kom det fra hattrick-helten.

Barca har nu få dage på kalenderen til at forberede sig til torsdagens udekamp mod Napoli, hvor en sejr skal på bordet for at avancere i Europa League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aubameyang: Mestalla er lidt som mit hjem

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder