Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Pedri er verdens største talent

Nyheder: Af Sajad Koftan - 21. februar 2022
FC Barcelonas cheftræner Xavi Hernandez var nærmest i ekstase ovenpå catalanernes 4-1 sejr over Valencia på Mestalla - hvor især Pedri sprudlede og kronede sin indsats med et smukt langskud som endte ud i en scoring via Pierre-Emerick Aubameyang.

Pedri kom på banen hvor der manglede en halv time af opgøret - og var med til at lukke og slukke hjemmeholdets forhåbninger med sit indhop i en periode hvor hjemmeholdet forsøgte at vende kampen til deres fordel.

- Der er ingen spiller i verden med så meget talent som Pedri og han er kun 19!, sagde Xavi til mediet SPORT og fortsatte.

- Han er fuldstændig imponerende. Hans forståelse, boldføling, overblik og at han er dygtig med begge ben. Det er så vigtigt at han er med, så vi bliver nødt til at passe rigtig godt på ham, roste Xavi.

- Han kom ind i 30 minutter og var afgørende. Hans adfærd på banen er med til at gøre en forskel mod ethvert hold. Han har nu scoret tre mål siden han kom tilbage fra sin skade, så tallene lyver ikke.

- Han er ikke en normal spiller. Der er så få spillere som ham og jeg har altså set mange spillere gennem tiden. Jeg vil endda sige at han er verdens bedste på sin plads og iblandt sin årgang, slog træneren fast.

Aubameyang havde også en god dag på kontoret, hvor den tidligere Arsenal-stjerne scorede hattrick.

- Aubemeyang er vant til at score mål, som han har gjort i hele sin karriere, sagde Xavi til mediet.

- Han er voldsom intelligent, ydmyg og positiv af natur. Jeg er meget tilfreds med ham og han bliver kun bedre af at score tre mål i sådan en kamp, sagde en glad og stolt Barca-træner.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Pedri er verdens største talent

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder