Annonce


Annonce

Annonce

Memphis og Lenglet tæt på kampklar igen

Skader - 21. februar 2022
Memphis Depay og Clement Lenglet er efterhånden klar til at spille igen og det er godt nyt for Xavi, der dermed får flere spillere til rådighed hvilket øger konkurrencen i truppen. Begge spillere var med ude på træningsbanen i dag.

Efter søndagens 4-1-sejr ude mod Valencia var spillerne tilbage i Barcelona mandag formiddag. Her begav de sig ud på Ciutat Esportiva, hvor de første forberedelser til kampen mod Napoli blev indledt. Memphis Depay og Clement Lenglet var også til stede og var i stand til at udføre enkelte øvelser sammen med holdkammeraterne.

Begge forventes at modtage det grønne lys inden opgøret mod Napoli men om de får spilletid er en anden sag. Barca er så småt begyndt at score flere mål igen og selvom forsvaret stadig halter efter, så er det næppe Lenglet, som er løsningen.

Rent spillemæssigt har han spillet sig langt bagud i køen, så han kommer næppe tilbage for at glide ind foran Piqué, Araujo eller Garcia. Desuden gjorde Mingueza fin figur i går, så lige nu er tilliden størst til Mingueza omend Xavi naturligvis er glad for at få flere spillere tilbage. Det giver også mulighed for at hvile nogle spillere.

Barca møder Napoli torsdag aften på udebane. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Memphis og Lenglet tæt på kampklar igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder