Annonce


Annonce

Annonce

La Liga-chef: Sådan betaler Barca for Ferran Torres

Transfermarked - 22. februar 2022




Mange undrede sig gevaldigt, da Barca i januar pludselig betalte 55 millioner euro for at få fingrene i Ferran Torres fra Manchester City. I forvejen havde og har Barca enorme udfordringer rent økonomisk, så at smide så mange penge efter en spiller midt i sæsonen virkede besynderligt.

La Liga-chefen Javier Tebas har forklaret hvordan Barca fik råd og hvordan hele transferen er foregået inden for reglementet. Desuden kommer han også ind på hvordan Barcas snart afgående administrerende direktør, Ferran Reverter, egentlig bare har været en muldvarpe i Barca.



Til at starte med ønskede Joan Laporta og ledelsen at acceptere CVC-aftalen, som i sommers kunne have sikret, at man kunne forlænge med Lionel Messi. Men pludselig var Barca totalt imod aftalen og det var Ferran Reverters værk; han har blandt andet rigtig god kontakt til Real Madrids præsident Florentino Perez - og for Perez er Barca uden Messi bedre end Barca med Messi.

- I denne situation kan man se hvordan Barca er blevet 'kidnappet'. Reverter har mange kontakter og bl.a. med Florentino Perez. Barca kunne nærmest ikke forlænge kontrakter, hente nye spillere eller medvirke i Champions League mens den evige rival nu står til at få en spiller som Mbappé uden at betale 200 millioner euro. Desuden henter de måske Haaland, forklarer Tebas og følger op om Torres-handlen:

- Barca skulle spare 140 millioner euro sammen. Det er sandt, at de brugte 55 millioner euro (på Ferran Torres), men når du skaber et overblik over transferen, så var det ikke betalt af i januar, men spredt udover 5-6 år. Indtil videre har Barca betalt 10 millioner euro. Så det hele er inden for reglerne, fastslog Tebas.

- Mbappé kommer til at bringe meget til Real Madrid og La Liga. Jeg foretrækker Haaland i Barca og Mbappé i Real Madrid. Jeg håber, at vi er heldige nok til at hente to af verdens bedste spillere til La Liga som med Messi og Ronaldo. Jeg er mere La Liga-fan end Real Madrid-fan lige nu.

Javier Tebas er ikke bleg for at erkende, at han er Real Madrid-fan og har derfor ofte været kritiseret for sine beslutninger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Liga-chef: Sådan betaler Barca for Ferran Torres

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder