Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Christensen nærmer sig Barca

Transfermarked - 26. februar 2022




Andreas Christensen ser ud til at forlade Chelsea når sæsonen slutter til sommer og herefter kan han transferfrit skifte til en anden klub. Chelsea har forsøgt at forlænge danskerens kontrakt, men klubben er blevet afvist og det ser endegyldigt ud til, at han helt forlader England til sommer.

Således har flere Premier League-klubber henvendt sig, men af respekt for Chelsea har Andreas Christensen ingen tanker om at skifte til en rival i Premier League og hans plan er derfor at flytte ud af landet. To klubber holder ekstra godt øje med ham og er i dialog med hans bagland. Det er FC Barcelona og Bayern München. Ifølge Marca nærmer Christensen sig Barca, da han angiveligt hellere vil til Camp Nou end Allianz Arena.



- Andreas Christensen vil ikke overveje tilbud fra andre Premier League-klubber af respekt for Chelsea. Barca og Bayern er begge interesserede i ham og parterne taler stadig sammen. Barca har henvendt sig til både Azpilicueta og Christensen. Der er ikke nogen aftale på bordet endnu, melder transferjournalisten Fabrizio Romano.

For Barca vil det være rigtig godt at kunne tilknytte Andreas Christensen til truppen. Han har en bred vifte af erfaring og kommer endda på en fri transfer, hvilket er musik i Barcas ører i disse dage, hvor økonomien bløder. Målet er at spendere penge på Haaland og så knokler klubben for at kunne komme af med nogle spillere og hente nogle ind gratis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Christensen nærmer sig Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder