Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Philippe Coutinho: Fortryder ikke Barca-skifte

Transfermarked - 27. februar 2022
Philippe Coutinho: Fortryder ikke Barca-skifte

© Aston Villa


Siden Philippe Coutinho ankom til Barca har han været udlejet to gange. Først til Bayern München og siden til Aston Villa, hvor han spiller i dag. På intet tidspunkt har han slået igennem i Barca og til sommer lader han til være fortid i den catalanske storklub.

Det har ikke fungeret for Coutinho i Barca og selvom det lignede et fantastisk skifte, da Barca hentede ham i Liverpool, så er det aldrig rigtig gået brasilianerens vej. Han fortryder dog ikke, at han i sin tid skifte til Barca, fortæller han til ESPN.

- Nej, jeg fortryder ikke. Nogle gange skal man træffe beslutninger og en af mine drømme var at spille for Barca. I det øjeblik tog jeg beslutning med kærlighed, respekt og taknemmelighed for Liverpool og mine venskaber i klubben. Jeg fortryder ikke min beslutning.

- Jeg er meget glad for at være i Premier League. Det var min ambition om at vende tilbage til England og spille igen. Nu fik jeg chancen og jeg er meget glad. Jeg arbejder hårdt hver dag for at kunne spille på et højt niveau og jeg håber, at det giver resultater på banen.

- Jeg har altid beundret Steven Gerrard (Aston Villa-træner). For mig var det en ære at spille med ham og nu er han min cheftræner. Man kan se, at han har erfaring når man løber på træningsbanen. Han har store ambitioner og jeg er glad for at spille her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
1 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
3 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
4 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
5 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
6 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
7 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
7 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
8 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
8 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder