Annonce


Annonce

Annonce

Barca dropper Kessié - vil styrke forsvaret

Transfermarked - 28. februar 2022




AC Milans Franck Kessié var et tema i Barca over adskillige uger indtil samtalerne mellem parterne blev sat på pause. Senest har Barca igen henvendt sig, men med beskeden om, at klubben ikke har tænkt sig at gøre mere ved situationen lige nu.

Franck Kessié kan skifte gratis til sommer, så i den forbindelse er det guld værd for Barca på grund af klubbens stramme økonomi, men det betyder ikke at klubben henter ham af den grund. Ledelsen har et godt øje til Kessié, men har vurderet, at lønkronerne i stedet skal smides mod defensiven.



Andreas Christensen er umiddelbart det bedste bud på en ny spiller i FC Barcelona til sommer. Adskillige medier meddeler, at klubben er i snak med hans agent om et potentielt skifte og Barca kan altså hente ham ganske gratis. Derudover har klubben også Cesar Azpilicueta i kikkerten og der tales allerede om en forhåndsaftale med spanieren.

Sommeren transfervindue bliver med fart over feltet på Camp Nou. Det var i hvert fald tilfældet i løbet af januar og Joan Laporta har allerede udtalt, at han håber, at sommeren bliver endnu bedre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca dropper Kessié - vil styrke forsvaret

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder