Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Umtiti, Lenglet og Mingueza er på vej ud

Transfermarked - 1. marts 2022Medie: Umtiti, Lenglet og Mingueza er på vej ud

© Getty Images


Det bliver en travl sommer i Barca. Klubbens ledelse er godt i gang med at forberede et vildt transfervindue, hvor der forventes at blive tryk på. Flere spillere ventes at forlade klubben og samtidig skal man forsøge at komme styrket ud af transfervinduet.

Nede i forsvaret er der lige nu tre spillere, som ikke får meget spilletid. Det nytter ikke noget, at sælge dem alle, da man ellers vil få problemer i tilfælde af skader, karantæner og pauser. Til gengæld arbejder Barca på en plan, som skal sørge for en forbedret defensiv forud for næste sæson.Her er planen ifølge Sport, at Oscar Mingueza, Samuel Umtiti og Clement Lenglet forlader klubber og i stedet henter man en ny, større profil ind. Derudover er planen at Gerard Piqué skal fortsætte i yderligere i et år. Dermed vil man i næste sæson stå med Piqué, Araujo, Garcia og en ny profil i midterforsvaret og man kan begynde at kigge ned på talenterne i håbet om, at man kan få noget ud af talentmassen.

Det er en overordnet plan og skulle det ske, at man ikke formår at få fingrene i Haaland, som ventes at blive den helt store transfer, så vil man i stedet bruge energien på at tiltrække en verdensklasse forsvarsspiller til forsvaret, som skal overtage for Piqué.

Planen er, at Araujo og Garcia skal fortsætte i mange år endnu, men Piqué har ikke meget tilbage i sig selvom han egentlig har spillet nogle gode kampe på det seneste. Alderen er dog ikke med ham og Barca arbejder derfor på at få hentet en ny mand ind i truppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

56 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder