Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Så meget sparer Barca på AC og Kessié

Transfermarked - 3. marts 2022Så meget sparer Barca på AC og Kessié

©


Barca jagter lige nu Andreas Christensen og Franck Kessié på frie transfer. Begge spillere har en kontrkat hos henholdsvis Chelsea og AC Milan, som udløber til sommer, og det vil Barca udnytte til at hente dem gratis. Og sammenlagt har de to spillere en ekstrem høj værdi. Men Barca betaler ingen penge.

I og med at deres kontrakt udløber til sommer, kan Barca altså hente dem begge kvit og frit såfremt de formår at indgå en aftale med spillerne. Ifølge Transfermarkt har Andreas Christensen en markedsværdi på 35 millioner euro mens Kessíe vurderes til at have en værdi på 48 millioner euro. Det er sammenlagt 83 millioner euro - eller 617 millioner kroner, men Barca betaler altså ikke en krone for dem.Det har været Barcas plan lige siden at Joan Laporta trådte til som præsident, at man skulle hente gratis spillere. Godt nok kom Ferran Torres for 55 millioner euro, men derudover lejede man Adama Traoré, som man måske bytter lige over med Trincao til sommer. Aubameyang formåede man også at hente gratis.

Håbet er, at Barca kan styrke sig med Christensen og Kessié frem mod næste sæson. Begge spillere har indtil videre udvist en positiv attitude og hverken den ene eller den anden har krævet en så høj løn, at Barca har trukket sig tilbage. Forhandlingerne er umiddelbart fortsat positive og det varer ikke længe før at klubben kan lukke aftalen med Christensen, som ventes at blive den første transfer forud for næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Sergino Dest: "Om tre og et halvt år - s...
32 min. Sergino Dest efter VM-exit: "Knust. Vi g...
1 t. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
2 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder