Annonce


Annonce

Annonce

Afsløring: Så mange penge kan Haaland tjene i Barca!

Transfermarked - 3. marts 2022




I dag kom det frem, at Xavi havde været forbi Tyskland, hvor han i München mødtes med Erling Haaland og angiveligt skulle have talt om det sportslige såfremt angriberen skulle vælge at skifte til Barca. Selv Haalands agent, Mino Raiola, har rådgivet Haaland om at rykke til Barca.

Nu kan Deportes Cuatro så afsløre tallene bag det mulige bud fra Barca. Ingen er i tvivl om, at Haaland er en dyr mand at have løbende fra og med det næste skridt i hans karriere, og pengene er da heller ikke små. Barca har det stramt rent økonomisk men tror på, at man på sigt får styr på det økonomiske. Derfor er buddet da også noget anderledes end typisk.



Således vil Haalands løn blive øget for hver sæson og det kan løbe over 1 milliarder kroner sammenlagt. Der er tale om en kontrakt på fem år, hvor han i løbet af det femte år vil tjene de fleste penge. Det hænger naturligvis sammen med, at Barca om fem år vil have flere penge at kunne gøre godt med end de har i dag.

Barcas bud til Erling Haaland
Første år: 150 mio. kr.
Andet år: 225 mio. kr
Tredje år: 300 mio. kr.
fjerde/femte år: 370-410 mio. kr.

Joan Laporta ønsker en aftale, som løber over fem år mens Haalands agent angiveligt foretrækker en kontrakt på tre år og med mulighed for at forlænge i yderligere to år. Et af de mere vigtige aspekter i kabalen er, at Raiola er gode venner med Laporta og er til at snakke med. Samtidig har Haaland et ønske om at spille for Barca, men det kræver stadig et godt bud, da Haaland nærmest frit kan vælge til sommer.

Der er tale om et stort bud og spørgsmålet er om Haaland bider på. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Afsløring: Så mange penge kan Haaland tjene i Barca!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder