Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca vil beholde Adama Traoré

Transfermarked - 4. marts 2022




Bomstærke Adama Traoré er fortsat ejet af Wolverhampton, men Barca arbejder på en formular, som kan holde angriberen på en permanent aftale på Camp Nou, melder Sport og AS. Barca kan til sommer købe ham fri for 30 millioner euro, men det er ikke penge, som Barca ønsker at trække op af lommen.

Egentlig var Adama Traoré på blokken sidste sommer, men da Dembélé var på vej tilbage fra en skade og Ansu Fati var brudt igennem, mente klubbens sportslige ledelse ikke at der var grund til at hente Adama Traoré. På daværende tidspunkt var fornemmelsen omkring en Dembélé-forlængelse da også langt mere positiv end i dag.



Adamas agent, Jorge Mendes, var manden bag transferen i januars transfervindue og han kommer også på arbejde til sommer. Første mulighed er, at Barca og Wolverhampton bytter lige over mellem Adama og Trincao. Sidstnævnte er nemlig udlejet fra Barca til Wolverhampton og det ville være en fordelagtig handel af Barca, da Trincao ikke har en fremtid på Camp Nou.

Barca er også klar til at sende Riqui Puig videre i karrieren og Wolverhampton spurgte til ham sidste år, da Ronald Koeman ønskede Puig ude af klubben, men midtbanemotoren afviste klart. Til gengæld er hans situation slet ikke blevet bedre under Xavi og da hverken Valverde, Setién, Koeman eller Xavi har set Puigs vej, har han nu endelig åbnet døren for et skifte.

En helt tredje mulighed er, at Adama forlænger sin kontrakt med Wolverhampton og straks lader sig udleje til Barca igen. Det er dog ikke nogen fordelagtig situation for spilleren selv, da han helst ønsker at skifte til Barca på en permanent aftale til sommer.

Uafhængigt af om Dembélé forlænger eller ej, så ønsker Barca at beholde Adama Traoré og hans situation kommer man helt sikkert til at høre mere om som vi nærmer os sommerens transfervindue. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca vil beholde Adama Traoré

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder