Annonce


Annonce

Annonce

Journalist: Christensen er meget tæt på Barca

Transfermarked - 5. marts 2022




Det gælder om at stille sig i kø hvis man til sommer vil have en ny FC Barcelona-trøje med et dansk navn på ryggen. Andreas Christensen er blot ét skridt fra at kunne skifte til Barca på en fri transfer til sommer. Det meddeler den altid velorienterede journalist Fabrizio Romano.

Christensen har afvist adskillige tilbud fra Premier League-klubber i ren respekt for Chelsea. Til sommer er han ude af sin kontrakt med Chelsea og kan derfor skifte transferfrit og det har Barca altså arbejdet længe på at kunne udnytte og nu lader det til, at handlen kommer i hus næste uge.



- Andreas Christensen har afvist tilbud fra engelske klubber i respekt for Chelsea. Han er virkelig tæt på at skifte til Barca på en fri transfer. Kontrakttilbuddet er bedre end Bayerns tilbud. De sidste detaljer mangler - et nyt møde er forventet i næste uge for at afslutte transferen, skriver Romano således til sine mere end 7 millioner følgere.

Barca var for nyligt i London for at tilbyde Andreas Christensen en kontrakt hvilket angiveligt levede op til danskerens krav og han er derfor klar til at gennemføre skiftet. Forhandlingerne uden om Chelsea er helt lovlige, da Christensen har under et halvt år tilbage af sin kontrakt.

Christensen har spillet over 150 kampe for Chelsea, så det er en erfaren spiller fra øverste hylde, som Barca kan knytte til holdet kvit og frit til sommer. Handlen må gerne offentliggøres inden sommerens transfervindue åbner - selve skiftet går dog ikke igennem før han er ude af kontrakt med Chelsea til sommer.

Det forlyder desuden at Andreas Christensen allerede har bestået en lægetjek på forhånd. Det er dog ikke bekræftet endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Journalist: Christensen er meget tæt på Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder