Annonce


Annonce

Annonce

Vind 2 billetter til El Clásico!

El Clasico - 6. marts 2022




For nyligt blev sæsonens anden El Clásico programsat. Det er kampen på Bernabeu mellem Real Madrid og FC Barcelona og den kan du komme ned og se med en ledsager. Kampen afvikles den 20. marts, så der er tale om en hurtig konkurrence, hvor du skal være klar til at tage afsted inden længe.

Konkurrencen er udelukkende skabt af FC Barcelona selv, som står for det hele. BarcelonaFC.dk videreformidler blot informationen om, at du kan deltage i konkurrencen om to billetter til El Clásico. Det stopper dog ikke her. Prisen inkluderer nemlig også tur/retur flybilletter for begge deltagere. Desuden er der også hotelophold inkluderet i prisen på en enkelt overnatning. Endelig er der også en taxatur fra Madrids lufthavn og til hotellet (og retur) med i prisen. Så det er en præmie udover det sædvanlige.



Er man mindreårige kan man sagtens deltage, men her er kravet, at man har en voksen med - enten en forældre eller en person, har fået tilladelse til at rejse med. Så der er rig mulighed for at vinde en fantastisk tur til Madrid, hvor flyveturen, taxaturen, hotelopholdet og kampbilletterne er en del af præmien.

Præmien
2 kampbilletter til El Clásico den 20. marts 2022
Fly tur/retur
Overnatning på hotel
Transfer fra lufthavn > hotel og retur

BarcelonaFC.dk fratager sig ethvert ansvar i forbindelse med konkurrencen. Denne nyhed er blot en videreformidling til de danske Barca-fans, som kunne tænke sig at deltage i konkurrencen, der udelukkende er drevet af FC Barcelona. Alt, det kræver for at deltage er, at man accepterer at modtage nyhedsbreve fra FC Barcelona. Derefter er man med i puljen.

Inden deltagelse anbefales det, at man læser vilkårene. Det kan man gøre lige inden man trykker deltag. BarcelonaFC.dk tager ligeledes forbehold for ændringer undervejs.

Klik her for at gå til konkurrencen og læse mere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vind 2 billetter til El Clásico!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder