Annonce


Annonce

Annonce

Laporta om Alves- og Adama-forlængelser

Transfermarked - 8. marts 2022




Joan Laporta lod sig i går interviewe hvor han kom ind på adskillige emner. Interviewet var i forbindelse med hans 1 års dag som præsident i FC Barcelona for anden periode, og her kom han blandt andet ind på Dani Alves og Adama Traoré.

Som bekendt er Alves kun i Barca frem til sommer mens Adama Traoré er lejet i Wolverhampton frem til sommer. Men klubben er så tilfredse med begge spillere, at de allerede nu har besluttet sig for at holde fast i begge spillere.

- Alves kender til omklædningsrummet og hjælper holdet. Jeg håber, at han kommer til at deltage ved VM med Brasilien. Han bidrager med en masse til holdet og vi er yderst tilfredse med ham.

- Der er muligheder både for Alves og Adama til at blive. I Alves-sagen er det noget lettere. I Adamas situation er det muligt. Vi ved hvordan vores økonomiske situation ser ud til sommer, forklarede Joan Laporta.

Dani Alves spiller på minimumsløn, så det bliver ikke et problem at forlænge hans kontrakt med yderligere en sæson. I forhold til Adama Traoré har Barca kun lejet ham i Wolverhampton med en købsoption på 30 millioner euro. Barca håber dog på, at de kan bytte lige over med Trincao, som er udlejet fra Barca til Wolverhampton for på den måde at undgå at række ned i lommen efter 30 millioner euro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta om Alves- og Adama-forlængelser

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder