Annonce


Annonce

Annonce

Xavi leder efter en Busquets-erstatning

Nyheder - 12. marts 2022




I noget tid har mange råbt efter at Sergio Busquets er en færdig mand, men sandheden er, at Barca stadig lider når Busquets ikke er på banen. Han er ikke den mest iøjenfaldende spiller, men hans opgaver udfører han så godt, at det kan ses når han ikke er på banen.

Det skete mod Napoli og det skete senest mod Galatasaray. Busquets' måde at erobre bolden, forbinde kæderne og dirigiere både bagud og frem i banen er en kvalitet, som ikke mange spillere har. Xavi har forsøgt sig med Frenkie de Jong på positionen, men det har ikke været godt.

Det er ikke en ny position for Frenkie de Jong, men hollænderen kommer med mere drive i sit spil end Busquets og det kan straks mærkes når han falder mere tilbage i banen for at spille i oprydderens rolle. Det er en vigtig position i en klub som Barca og Xavi ærgrer sig over, at der mangler en mand, som kan gå direkte ind og spille for Busquets.

Det er helt sikkert noget, som klubben kigger på frem mod sommerens transfervindue. Busquets fylder 34 år senere på året og selvom han stadig har de helt gode kampe, så er det tydeligt at se, at han af og til falder igennem og ikke kan følge med hvis modstanderen har speed og et højt pres. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi leder efter en Busquets-erstatning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder