Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Araujo og Gavi kræver for meget i løn

Nyheder - 14. marts 2022




Barca har længe lagt i forhandlinger med både Ronald Araujo og Gavi da klubben mener, at begge spillere er en del af fremtidens hold. Klubben ønsker at give dem en forlænget kontrakt med en forhøjet frikøbsklausul, men endnu er der ingen aftale på bordet.

Ifølge avisen Sport er det fordi, at begge spillere kræver lønninger, som Barca ikke kan give dem. Klubben har simpelthen ikke råd til at give den løn, som spillerne kræver og derfor vurderer klubben, at parterne er langt fra hinanden. Det eneste positive i situationen er, at både Gavi og Araujo er på kontrakt til 2023, så der er mulighed for at forhandle videre.



Til januar kan begge spillere frit forhandle med andre klubber og skifte gratis væk sommeren 2023. Så langt ønsker Barca dog ikke at det skal gå og klubben håber på, at man kan forlænge med begge spillere inden længe. Til gengæld har lønningerne været et stort emne i Barca siden Joan Laporta kom til klubben og baglandet hos begge spillere kræver endnu mere i løn end hvad klubben har tilbudt dem.

Araujo har vist sig frem længe og har spillet på en meget lav løn. Den løn, som han kræver, kommer ikke til at vælte det hele, men klubben slår hårdt ned på de høje lønninger i disse tider og med en usikker fremtid vil klubben ikke gå ind og godkende den påkrævede løn.

Det er spillernes agenter, som kræver den høje løn og bruger tilbud fra andre klubber i håbet om, at Barca ombestemmer sig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Araujo og Gavi kræver for meget i løn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder