Annonce


Annonce

Annonce

Suárez støtter ramte Messi og Neymar

Nyheder - 14. marts 2022
Lionel Messi og Neymar er ikke spor populære i PSG i disse dage. Deres indsats mod Real Madrid i returkampen i Champions League fik PSG's egne fans til at buhe ad dem ved hver boldberøring i gårsdagens ligakamp. Nu har Suárez været ude og udvise sin støtte.

Messi, Suárez og Neymar udgjorde et af historiens farligste angreb da de sammen spillede i Barca og alt alle titler, der var at vinde. I dag er de ikke længere i Barca, men fylder stadig meget i klubben for deres indsats. Suárez er i Atletico Madrid mens Messi og Neymar begge er i PSG.

Efter gårsdagens triste dag, hvor Messi og Neymar var på banen og blevet buhet ved hver boldberøring har Suárez været på de sociale medier med sin støtte.

- Som altid har fodbold ingen hukommelse. Altid med jer. Jeg elsker jer så meget, skrev Suárez henover et billede af de tre spillere.

Her hentyder han naturligvis til alt det, som Messi og Neymar har stået for i fodboldens verden, men med et exit i Champions League blev alt historie glemt og i stedet blev de buhet ud af banen mod Bordeaux i går.

Du kan se Suárez' opslag herunderHusk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez støtter ramte Messi og Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder