Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Benzema og Mendy er tvivlsomme til El Clásico

El Clasico - 15. marts 2022Benzema og Mendy er tvivlsomme til El Clásico

© Getty Images


For Real Madrid handler det lige nu udelukkende om at fokusere på El Clásico. Mandag aften spillede de ligakamp ude mod Mallorca og hentede en 3-0-sejr og nu har de flere dage til at hvile sig og stå klar på Bernabeu, hvor Barca kommer forbi søndag aften.

I mellem tiden har Barca en gyser i Tyrkiet, hvor de møder Galatasaray i Europa League og kæmper om en plads videre i turneringen. Først fredag kan Barca begynde forberedelserne til El Clásico. Men op til det store brag har Real Madrid fået noget at tænke over.

Således udgik Karim Benzema af Real Madrids kamp mod Mallorca i aftes på et tidspunkt, hvor cheftræner Carlo Ancelotti allerede havde brugt alle sine indskiftninger. I spansk presse er Benzema tvivlsom til El Clásico, men han er endnu ikke meldt helt ude. Han døjede også med problemer mod PSG, men kom sig fra det og var i stand til at spille mod Mallorca.

Mendy døjer også med problemer og er ligesom Karim Benzema tvivlsom til kampen. Det er specielt Benzema, som kommer til at ramme Real Madrid hårdt hvis han skulle være fraværende til El Clásico. Hvordan hans skadesproblemer forløber bliver man klogere på i løbet af ugen og weekenden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

24 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder