Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Neymar er blevet tilbudt til Barca

Transfermarked - 16. marts 2022Medie: Neymar er blevet tilbudt til Barca

© Getty Images


Neymar var med til at føre Paris Saint-Germains til klubbens første Champions League-finalen, som dog blev tabt til Bayern München. Han blev den dyreste spiller i historien, da han takkede ja til PSG's tilbud og klubben kvitterede ved at købe ham fri i Barca for 1,65 milliarder kroner.

1,65 milliarder kroner lød hans frikøbsklausul på og ingen havde forventet, at en klub ville kunne indhente så mange penge til at udløse frikøbsklausulen. I dag er han fortsat i PSG, hvor han dog bøvler med at føre holdet længere frem og selvom Lionel Messi tilknyttede sig klubben, så er fornemmelsen stadig, at PSG er langt fra europæisk dominans.Efter PSG's igen røg ud af Champions League i sidste uge, blev Neymar og Messi i den efterfølgende hjemmekamp mod Bordeaux buhet ud af banen af egne tilskuere og ifølge mediet Cuatro er Neymar nu blevet tilbudt til en håndfuld klubber i håbet om, at en klub ønsker at hente ham så han kan komme væk fra PSG.

Angiveligt er en af disse klubber FC Barcelona, men Joan Laporta har ingen intentioner om at hente Neymar retur. Neymar var forrygende i sin tid i Barca og udgjorde sammen med Messi og Suárez det måske mest dødbringende angreb nogensinde. Men Laporta mener ikke at Barca bør gå ind i Neymar-handlen.

Neymar er i dag blevet 30 år og selvom han stadig scorer mål, assisterer og underholder, så er ser Joan Laporta det ikke som en mulighed at hente ham tilbage. I stedet ønsker Laporta at gå all in på Erling Haaland til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

59 min. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
2 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...
8 t. Arsenal har kig på Eric Garcia og vil fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder