Annonce


Annonce

Annonce

El Clásico: Real Madrid i sort - Barca i gult

El Clasico - 17. marts 2022




Når Real Madrid og FC Barcelona løber på ind på Bernabeu søndag aften bliver det et noget anderledes syn. Normalt når de to giganter mødes ifører Barca sig sin sædvanlige blå/røde spilletrøje mens Real Madrid trækker i deres hvide trøje. Sådan bliver det ikke søndag.

Ifølge RAC1 bliver det et helt andet syn, som seerne kommer til at møde. Real Madrid løber således ind på eget græs iført en sort spilletrøje mens FC Barcelona kommer til at bære deres gule Senyera-trøje. Det bliver således et noget andet syn, man kommer til at møde søndag aften.



Først og fremmest er fokus dog slet ikke på El Clásico. For FC Barcelona handler det udelukkende om kampen i aften ude mod Galatasaray, hvor Barca kæmper for en plads i Europa Leagues kvartfinaler. Med 0-0 i den første kamp er Barca pisket til sejr på tyrkisk grund i aften og derfor kan Xavi ikke tillade sig at spare spillere frem mod El Clásico.

For Real Madrid er presset noget anderledes. De var i kamp ude mod Mallorca mandag aften og har ingen kamp i midtugen, så de har rigeligt med tid til at forberede sig til El Clásico. Det bliver et brag, der må forventes at blive større end de seneste par Clásico. Real Madrid har masser af selvtillid og topper La Liga mens Barca i løbet af de seneste par måneder under Xavi er blevet meget bedre spillende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


El Clásico: Real Madrid i sort - Barca i gult

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder