Annonce


Annonce

Annonce

Nico Tagliafico antyder Barca-skifte til sommer

Transfermarked - 19. marts 2022




Fulgte man med under vinterens transfervindue så fik Ajax' Nico Tagliafico en trist nyhed. Barca var klar til at hente ham, spilleren var klar til at skifte, men Ajax havde ikke gjort deres forarbejde godt nok og havde ikke sikret sig en erstatning og derfor lod de ikke Tagliafico skifte.

Det var han både sur og ærgerlig over, men han valgte at arbejde videre i Ajax med fuld tro på tingene velvidende om, at Barca måske kommer tilbage og banker på hans dør til sommer, og noget tyder på, at der er en aftale mellem parterne. Således har han netop udtalt sig til TyC Sports, og her kommer han med en klar melding.

- Ja, der var interesse og snak mellem klubben i januars transfervindue, men Ajax accepterede aldrig skiftet. Jeg tror, at det bliver lettere til juni, forklarede Nico Tagliafico til TyC Sports og åbner altså op for, at et skifte til sommer måske bliver lettere fordi, at Ajax vil have god tid til at finde en erstatning og bedre kan acceptere et skifte efter at sæsonen er slut.

Det er også kommet frem i denne uge, at Barca følger Tottenhams Sergio Reguilón, men det er en ny interesse og en transfer, som kan gå hen og koste mange penge. Xavi prioriterer stadig Tagliafico over de øvrige venstrebacks, og spørgsmålet er om Barca til sommer kan sikre sig en ny back, der kan give Jordi Alba konkurrence. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nico Tagliafico antyder Barca-skifte til sommer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder