Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Sergi Roberto overvejer Atletico Madrid

Transfermarked - 19. marts 2022




Man har ikke set meget til Sergi Roberto i denne sæson og måske har han allerede spillet sin sidste kamp for FC Barcelona. Hans kontrakt udløber til sommer og der er ingen planlagte møder omkring en kontraktforlængelse. Nu tager rygterne så til.

Ifølge mediet Sport skulle Atletico Madrid være klar til at snuppe ham gratis og opfylde hans lønkrav, og det skulle være et tilbud, som han ifølge mediet kraftigt overvejer. Han er blandt klubbens kaptajner og var også udset til at gå ned i løn, men fordi, at hans kontrakt udløber til sommer, skulle Barca forlænge den og oven i hatten skulle han acceptere en lønnedgang.

Det har man ikke fundet en løsning på og lige nu lader det ikke til, at han figurerer i Xavis planer. I hvert fald tales der ikke om, at man savner ham på banen og han er efterhånden blevet en spiller, som Xavi kan undvære. Specielt set i lyset af, at Barca vil forstærke sig på højrebacken, hvor Roberto primært har spillet.

Roberto er egentlig midtbanespiller, men har i størst delen af sin karriere på førsteholdet spillet som højreback. Her vil Barca forstærke sig til sommer og med et overflod af midtbanespillere i truppen er der ingen ideel plads til ham på holdet.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at fordi han kontrakt udløber om små tre måneder, så må han forhandle med andre klubber uafhængigt af Barca. Og da der ingen planlagte møder er med Barca, har Roberto altså åbnet op for tilbud fra andre klubber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Sergi Roberto overvejer Atletico Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder