Annonce


Annonce

Annonce

Her er Real Madrids trup til El Clásico

El Clasico - 20. marts 2022




I aftes er der storkamp på programmet når Real Madrid tager imod FC Barcelona på Bernabeu. I går kunne Real Madrid-træner Carlo Ancelotti bekræfte, at hverken Mendy eller Karim Benzema ville blive klar til kampen og sådan er status da også efter at træneren har udtaget sin trup.

De to spillere er ikke udtaget og dermed er det sikkert, at de ikke kommer i spil. Både Xavi og Ancelotti har nu udtaget deres trup og dermed kan man begynde at danne sig et overblik forud for aftenens opgør. Barca rejser til Madrid i dag søndag og rejser hjem straks efter kampen.



Real Madrids trup til El Clásico
Courtois, Lunin, Diego, Carvajal, Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo, Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde, Lucas V., Ceballos, Isco, Camavinga, Hazard, Asensio, Jović, Bale, Vini Jr., Rodrygo og Mariano

Selvom hverken Benzema eller Mendy er med, så er det fortsat et stærkt mandskab, som Carlo Ancelotti råder over - men det er absolut et slag for de hvide, at deres absolute topscorer ikke er med i aften. Benzema er desuden også La Ligas assistkonge i denne sæson, så det er andre spillere, der skal steppe op i hans fravær.

Kampen spilles klokken 21 i aften på TV2 Sport X. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er Real Madrids trup til El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder