Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Døren er altid åben for Messi

Transfermarked - 20. marts 2022




Xavi Hernandez havde nogle fortryllende år på fodboldbanen med Lionel Messi for FC Barcelona. De to spillere vandt alt, hvad der var at vinde, men i dag er situationen totalt anderledes: Messi er i PSG og Xavi er træner i FC Barcelona.

I går dukkede Xavi op til sit vanlige pressemøde inden en fodboldkamp og her blev han spurgt ind til Messi, som angiveligt ikke er faldet til i PSG og overvejer sin fremtid. Xavi ønskede ikke at kommentere på selve kontrakten eller en mulig transfer, men slog fast, at en spiller som Messi altid har en plads i Barca.



- Messi er historiens bedste fodboldspiller. Døren vil altid være åben for ham så længe jeg er træner her i klubben. Hvis han vil, så kan han komme her hver dag. Som klub skylder vi har en kæmpe hyldest. Han har en kontrakt med PSG og jeg kan ikke sige meget mere. Men hvis han vil komme hver dag for at se vores træning eller snakke, så er han velkommen. Han har givet klubben så meget, at man ikke kan sætte pris på det, forklarede Xavi.

Ikke mange tror på, at Messi vender retur til Barca som fodboldspiller. I dag er hans forhold til Barca-præsident Joan Laporta ikke-eksisterende ovenpå sit exit fra klubben. Inden den situation var deres forhold faktisk rigtig fint. Messi var en af de glade spillere i truppen, da Laporta vandt præsidentvalget, men i dag er de ikke på talefod med hinanden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Døren er altid åben for Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder