Annonce


Annonce

Annonce

Busquets: Vi kunne have scoret flere mål

El Clasico: Af Sajad Koftan - 21. marts 2022




Efter den dominerende 4-0 sejr på Bernabeu over Real Madrid er det efterhånden blevet slået fast at Xavi Hernandez har sat sit aftryk på FC Barcelonas spillestil - nu med den første Barca sejr i El Clasico i tre år.

Efter storsejren var det svært for Barcas anfører, Sergio Busquets, at holde det brede smil tilbage, da han skulle give sin mening til kende overfor mediet SPORT.

- Alt lykkedes for os idag og vi kunne have scoret flere mål, hvis vi ser tilbage på de chancer vi havde, analyserede kaptajnen som har fundet sig tilrette efter at Xavi har fået plads på trænerbænken.

- Vi vidste at vi ville vinde, hvis vi holdt os til trænerens plan, som jo tydeligt er en kæmpe succes for os.

- Hvad angår vores titelchancer? Hvis vi har den mindste chance for at vinde ligaen, så vil vi kæmpe med alt hvad vi har for det, fortsatte Busquets.

- I sidste El Clasico blev vi straffet på kontra-angrebene, men det det har vi lært af. Idag kontrollerede vi kampen fra start til slut og vi fik meget ud af vores boldbesiddelse.

- Så ja, vi er tilbage, sagde en stolt Busquets til mediet til spørgsmålet om Barca er tilbage spillemæssigt hvor de vil være. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Vi kunne have scoret flere mål

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder