Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati vender hjem til Barca i næste uge

Skader - 24. marts 2022
Ansu Fati har igen siddet ude med en skade, der har taget lang tid at komme sig fra. I Barca ønsker man ikke at tage nogen chancer med det unge talent og tidsmæssigt ønsker man ikke at forvente ham tilbage til en specifik kamp. Det handler om at komme stærkt tilbage.

I de seneste to måneder har Ansu Fati opholdt sig i Madrid, hvor hans genoptræning med Joaquin Juan har stået på. Joaquin Juan er velkendt inden for genoptræning og har bl.a. ført Cristiano Ronaldo tilbage fra en skade tidligere. Efter to måneder i Madrid er tiden dog inde for at Fati endelig kan vende hjem til Barcelona.Det forventes at ske i næste uge, men man skal ikke forvente, at det betyder et comeback til ham lige rundt om hjørnet. Hans tilbagevenden til Barcelona er udelukkende på baggrund af, at den afgørende fase i genoptræningen kan udføres i hjemlige omgivelser og derfor er der ikke behov for at han bliver i Madrid.

Det helt store mål er at undgå et tilbagefald i skaden. Barca ønsker ikke at have Ansu Fati ude i længere tid igen og derfor tager man det skridt for skridt og har ingen intentioner om at haste ham tilbage. Heldigvis er der andre spillere, som er fit og som kan score mål, men det gør ikke Ansu Fatis betydning for holdet mindre.

Normalt er Ansu Fati ikke til stede når Barca spiller på udebane, men da Barca bankede Real Madrid 4-0 på Bernabeu var Ansu Fati med på lægterne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati vender hjem til Barca i næste uge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder