Annonce


Annonce

Annonce

Clement Lenglet er sendt ud i kulden

Nyheder - 25. marts 2022




Clement Lenglet fik utrolig meget spilletid under Ronald Koeman, men franskmanden har haft svært ved at finde vej til græstæppet siden Xavi landede i klubben. Xavi har sine klare favoritter i bagkæden og her er Lenglet ikke en del af planen.

Siden starten af sin karriere har Lenglet typisk været fast mand og spille en masse kampe, og med 26 år på bagen er han aldersmæssigt et godt sted i sin karriere, men spørgsmålet er om han allerede nu søger muligheden for at komme væk fra Barca til sommer. Han har brug for spilletid og det ser ikke ud til at han får det i Barca.

Xavi har Piqué, Araujo og Eric Garcia foran Lenglet og desuden henter man Andreas Christensen ind til sommer og derfor falder Lenglet længere bagud i køen, hvor han sejler i en sø med Samuel Umtiti, som desuden også forventes at rykke væk fra Barca til sommer.

I 2022 har Lenglet spillet 92 minutter - svarende til én kamp - men over fem forskellige kampe. Det er meget lidt og utilfredsstillende for ham, men det fortæller meget godt, at Xavi ikke har ham i sine planer og det forventes ikke at Lenglet kommer på banen meget mere end det. Det kræver nogle helt andre omstændigheder med skader, karantæner eller andet fravær, som gør plads til ham.

Selvom han ikke spiller meget, så træner han fortsat hårdt og brokker sig ikke. Han har altid opført sig eksemplarisk og professionelt, men han er ikke tilfreds med sin situation og til sommer ventes han altså at finde sig en ny arbejdsgiver. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Clement Lenglet er sendt ud i kulden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder