Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kæmpe mosaik venter kvindernes El Clásico

El Clasico - 26. marts 2022Kæmpe mosaik venter kvindernes El Clásico

© Getty Images


Det bliver den første kamp nogensinde for Barcas kvinder på Camp Nou med fans på lægterne når de tager imod Real Madrid i Champions League. Til den specielle begivenhed har klubben valgt at der skal en stor mosaik til at motivere og skabe en forrygende ramme.

I Barca er det ingen hemmelighed, at man investerer stort på kvndefodbold og det gør da også at Barcas kvinder er en magtfaktor i Spanien og Europa. Senest slog de Real Madrid med 3-1 på udebane i Champions League og nu skal returkampen spilles på Camp Nou.Mosaikken vil som altid bestå af Barcas røde og blå farver samt røde og gule farver som symboliserer det catalanske flag og lighed mellem køn i sportens verden. Siden 7. marts 1992, hvor klubben for første gang havde en mosaik på stadion, har der i alt været 77 af slagsen. Men dette bliver den første til en kamp for klubbens kvindehold. Hvis Barca går videre, vil de være klar i semifinalen af Champions League.

Teksten 'More than Empowerment' vil fremgå på langsiden mens det kvindelige symbol vil dukke op bag de to mål. Kampen spilles onsdag den 30. marts, hvor holdet skal bibeholde håbet om at forsvare Champions Legaue-trofæet og muligheden er der i den grad, da Barca altså vandt den første kamp med 3-1. Desuden forventer Barca, at rekorden for flest tilskuere til en kvindekamp bliver slået.

Billettene blev udsolgt lynhurtigt og derfor forventes der fuldt hus på Camp Nou på onsdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

39 min. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
1 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
3 t. Manchester United er interesseret i at h...
4 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
5 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
6 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
7 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
8 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
9 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...
10 t. FC Barcelona er gået i avancerede forhan...

Ugens mest læste

Seneste nyheder