Ferran Torres scorede i smal spansk sejr

Landskampe - 27. marts 2022

Ferran Torres er begyndt at ramme målet noget oftere end i starten af sin Barca-karriere. I går var han på banen for Spanien, som mødte Albanien, og her havde spanierne store problemer med at omstille den enorme mængde boldbesiddelse til mål. Og det var tæt på at ende helt galt.

Første halvleg var en enorm skuffelse. Selvom Spanien - med Eric Garcia, Pedri, Gavi og Ferran i opstillingen - dominerede klart, så kunne de ikke få nettet til at blafre bag den albanske målmand. I pausen fik Luis Enrique ændret på nogle ting og med et kvarter igen kom Spanien i front ved Ferran Torres.

Det lignede længe at det skulle blive sådan, men fem minutter før tid fik Albanien udlignet ved Uzuni, og så lignede det ellers en skuffelse af de store. Men lige inden at dommeren kunne fløjte kampen af kom Spanien i front. Pedri sendte en smuk bold i dybden til Jordi Alba, der fandt Dani Olmo tæt på kanten af feltet. Han drejede rundt på en tallerken og følt smækkede han bolden op i det ene målhjørne og så vandt Spanien med 2-1.

Barca-spillere: Spilletid
Gavi: 63 minutter
Alba: 63 minutter
Garcia: 90 minutter
Pedri: 90 minutter

Når Ferran Torres scorer mål laver han typisk S-tegnet for at dedikere målet til sin bedre halvdel Sira Martinez, der er Luis Enriques datter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder