Annonce


Annonce

Annonce

Derfor venter Barca med bud på Raphinha

Transfermarked - 27. marts 2022




FC Barcelona er meget interesseret i Leeds' Raphinha, men endnu har catalanerne ikke afgivet et bud til den engelske klub og det er der en god grund til. Raphinha er udset som erstatning for Ousmane Dembélé eller Adama Traoré.

Det er tvivlsomt hvorvidt begge spillere bliver i klubben og derfor gør Barca sig klar til at hente en erstatning ind. Adama er på kun i Barca på en lejeaftale og hvis klubben ønsker at hente ham permanent skal de betale 30 millioner euro hvilket næppe kommer til at ske. Alternativet er en byttehandel.



Dembélés kontrakt udløber til sommer og endnu er der ingen nyheder omkring en mulig forlængelse og derfor har Barca siden februar lagt i snak med Raphinhas agent, Deco, om et muligt skifte. De personlige vilkår bliver ikke svære at få på plads - men prisen på Rapinha har stor betydning.

Således meddeler Fabrizio Romano, at Raphinha har to frikøbsklausuler i sin kontrakt: èn på 75 millioner euro såfremt Leeds formår at blive i Premier League og én på 25 millioner euro såfremt Leeds rykker ned. Af den grund afventer Barca situationen før der er klarhed om hvorvidt Leeds bliver i Premier League eller ej.

Leeds indtager i dag 16.-pladsen med syv point ned til nedrykningsstregen, så intet er afgjort endnu. Men Barca kommer i den grad til at følge med i Leeds' kommende kampe for at se situationen an. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor venter Barca med bud på Raphinha

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder