Annonce


Annonce

Annonce

Nicos far: At skynde sig er ikke godt

Nyheder - 29. marts 2022
Nico er en af de spillere, der har vist store kvaliteter på banen for Barca i denne sæson. Midtbanen flyder nærmest over i gode spillere i denne tid, og Nico er en af de unge, som også får godt med spilletid. Hans far, Fran, er tidligere professionel fodboldspiller og han har et godt råd til sin søn.

- At skynde sig er ikke godt. Jeg er en af de mennesker, som tror på, at man skal modnes uden pres og krav udefra. At tage det hele skridt for skridt for på den måde at kunne påsætte det mere værdi senere. Når man får det hele på én gang kan man tro, at man har alt. Men sådan er det ikke.

- Jeg kan sige meget om min dreng, men det er bedre at han selv taler. Han er gammel nok, kom det fra farmand Fran til avisen AS.

Nicos senest træk har været at hyre superagenten Jorge Mendes. Nico håber på, at Mendes kan forhandle en god kontrakt hjem til ham i Barca således at han kan blive i klubben i mange år endnu. Selv udtalte Nico for nyligt, at stod det til ham, så vil han blive i Barca i hele sin karriere.

Man kan da også tillade sig at tro, at Nico har taget sine fars ord til sig. I hvert fald fortalte han til Marca for to uger siden, at truppen består af gode spillere og at hans intention er at arbejde hårdt og udnytte chancen når den kommer. Han er kun 20 år og han er indforstået med, at han ikke er fast mand endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nicos far: At skynde sig er ikke godt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder