Annonce


Annonce

Annonce

Laporta bekræfter: Vi har hentet to nye spillere

Nyheder - 29. marts 2022




Joan Laporta har i et nyt interview bekræftet, at klubben allerede har sikret sig to nye spillere frem mod næste sæson. Ledelsen knokler hårdt for at sikre Xavi det bedste spillermateriale i næste sæson og her er der nogle prioriteter.

Selv udtalte Laporta, at klubben har tænkt sig at forstærke holdet i alle kæder. Og nu kan han bekræfte, at to spillere allerede er sikret: Èn til forsvaret og én til midtbanen. Der er ingen tvivl om hvilke spillere, der er tale om, men Laporta kan af gode grunde ikke sætte navn på spillerne endnu.



- Vi har sikret os to nye spillere for næste sæson. En midtbanespiller og en forsvarsspiller. Men jeg kan ikke fortælle deres navne, lød det således fra præsident Laporta til RAC1.

Ifølge de velorienterede aviser og journalister har Barca kapret både Andreas Christensen og Franck Kessié, men handlerne er endnu ikke blevet offentliggjort. Det venter klubben med, men da begge spillere har kontraktudløb i deres respektive klubber til sommer må Barca altså gerne allerede nu lukke aftaler med dem.

Når der er under seks måneder tilbage af en kontrakt må en spiller gå udenom sin klub og forhandle med andre klubber. Det har været tilfældet i de to situationer her og efter nogle ugers forhandlinger har Barca altså sikret sig dem begge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta bekræfter: Vi har hentet to nye spillere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder