Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Nu taler Barca til Dembélés agent igen

Transfermarked - 30. marts 2022




Barcas ledelse har siden december ikke holdt igen når de er blevet spurgt ind til Ousmane Dembélé. Det franske lyn får kun roser med på vejen fra ledelsen, men hans agent og repræsentanter har gang på gang blokeret for en kontraktforlængelse.

Længe lignede det at Dembélé i december kunne skrive under på en ny kontrakt, da Barca ikke ønskede at man skulle ramme januar uden hans underskrift, da han ellers ville kunne tale frit med andre klubber. Agenterne bed aldrig på og i dag står Dembélé med en kontrakt, som udløber til sommer og her kan han skifte gratis.

Nu fortæller avisen Sport dog at Barca har taget kontakt til Dembélés agent for at genstarte forhandlingerne. Desuden fortæller Laportas rådgiver, Enric, at Barca er bedre stillet i dag end i december og at man forhåbentligt kan finde en løsning.

På det sportslige plan har der også været en ændring. Dembélé træner bedre, han er langt mere fit end nogensinde i sin tid i Barca og han trivet ekstremt godt under Xavi. I blandt sine holdkammerater udtrykker han stor glæde for at træne under Xavi og det er et klokkeklart signal om, at han ønsker at blive - men naturligvis under vilkår, som kan accepteres.

Om de nye forhandlinger kan føre en kontraktforlængelse af sig må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Nu taler Barca til Dembélés agent igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder