Annonce


Annonce

Annonce

Leeds om Raphinha: Alle ved, at der er noget

Transfermarked - 31. marts 2022




Raphinha er på vej til Barca hvis man skal tro på spanske og engelske aviser og nu bekræfter Leeds' egen cheftræner, at der er noget om snakken. Til gengæld er hans fokus udelukkende på at holde i spilleren i så lang tid som muligt.

Barca har udset sig Raphinha som en mulig erstatning for enten Dembélé eller Adama Traoré. Skulle det ske, at begge spillere bliver i Barca, så er der også rygter om, at Barca alligevel henter Raphinha i Leeds. Ikke desto mindre er der i hvert fald interesse i dag.

- Til trods for, hvad der bliver sagt ude fra, så har jeg ikke snakket med ham om Deco (agenten) eller Barca. Men alle ved, at der er noget. Vi ønsker bare at nyde fodbolden vi kan spille her og overtale ham til at blive. Han er et stort talent, fortæller Leeds-træner Marsch.

Leeds' direktør afviser frikøbsklausul
- Heldigvis er Raphinhas karriere styret af en fantastisk person som Deco. Han ved hvordan situationen skal tackles. Jeg har haft mange samtaler med Deco og han hjælper meget mens andre agenter slet ikke hjælper til, fortæller Leeds-direktør Victor Orta.

- Deco ved, at Raphinhas mål er at sikre Leeds endnu en sæson i Premier League. Dernæst må vi se på, hvad fremtiden byder. I øvrigt har han ikke nogen klausul i sin kontrakt hvis vi bliver i Premier League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Leeds om Raphinha: Alle ved, at der er noget

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder