Annonce


Annonce

Annonce

Sergi Robertos agent: Laporta lyver!

Transfermarked - 2. april 2022




Fremtiden for Sergi Roberto er stadig uvis. Lige nu står han uden nogen beslutning for sin fremtid og nu har hans agent taget bladet fra munden for at tordne mod Joan Laporta. Agenten, Josep Maria Orobitg, fortæller til Mundo Deportivo, at Laporta lyver.

I medierne skrives det, at Laporta og co. har givet tre forskellige tilbud til Sergi Roberto, men det er ikke sandt hvis man skal tro på spillerens agent. Der er slet ikke fremskridt i forhandlingerne og kommunikationen er nærmest død mellem parterne.



- Det, som Laporta har udtalt, er slet ikke sandt. Langt fra. Han lyver. Det eneste tilbud, som Barca gav til os, kom i september og siden da har de ikke tilbudt os noget som helst. Jeg har forsøgt at planlægge nogle møder med klubben siden, men gang på gang afviser de os, fortæller agenten og følger op:

- Kommunikationen mellem os er ikke-eksisterende og lige nu er det kun små beskeder frem og tilbage. Klubben har sagt, at den har givet os tre tilbud; så lad os se dem? Roberto er slet ikke blandt de højest betalte spillere i truppen. Langt fra. Han elsker Barca og i 2019 gik han 12 procent ned i løn og udsatte 42,9 procent lige som resten af truppen.

- Xavi ønsker at beholde Roberto. Det har han offentligt udtalt ved et pressemøde. Det har han sagt til spilleren, klubben og Alemany samt Yuste, men jeg forstår, at Xavi ikke ønsker at gå ind i det økonomiske aspekt af forhandlingen. Der er ingen fremskridt med Alemany, da han fortæller os, at det handler om præsidentens beslutning. Siden da har vi ikke modtaget nogen bud af klubben. De siger, at de har givet os tre tilbud, men vi har ikke set dem.

- Jeg beder klubben om at vi sammen kan få min klients fremtid på plads og at de er transparente i forhold til om Roberto skal blive eller ikke.

30-årige Sergi Roberto har over 300 kampe for førsteholdet på sit CV. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sergi Robertos agent: Laporta lyver!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder