Annonce


Annonce

Annonce

Araujo bekræfter: Vil blive i Barca

Nyheder - 4. april 2022




Ronald Araujo har været et stort samtaleemne i medierne på grund af sin kontrakt, der endnu ikke er blevet forlænget. Det forlyder, at forsvarsspilleren ønsker en løn der afspejler hans vigtighed på holdet, men det har han endnu ikke fået tilbudt.

Efter gårsdagens store triumf mod Sevilla talte Araujo for første gang om sin situation og her slår han fast, at han vil blive i Barca og at der er planlagt et møde i denne uge.

- Holdet er i god form og vi arbejder hårdt og det kaster glæde sig af. Sevilla forsvarede sig godt og de lukker generelt set meget få mål ind, så jeg er endnu mere glad for sejren. Vi kendte til kampens vigtighed inden og ved at vinde kunne vi kravle endnu højere op i tabellen. Vi skal fortsætte med at arbejde hårdt, kom det fra Araujo før han blev spurgt ind til sin kontrakt-situation:

- Jeg er virkelig glad her i Barca og jeg værdsætter fansenes støtte. I denne uge har vi et møde omkring min kontrakt og jeg håber, at vi kan få klarhed over situationen meget hurtigt, da jeg ønsker at blive her i mange år.

Angiveligt har Luis Suárez haft talt med Araujo og presset på for at forsvarsspilleren skulle forlænge sin kontrakt. Begge spillere har netop været sammen i noget tid med det uruguayanske landshold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Araujo bekræfter: Vil blive i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder